Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta. Tällä hetkellä opiskelen lisää ravitsemuksen psykologiasta.

lauantai 17. lokakuuta 2015

Uudet (kisa) suunnitelmat


 Heipsistä! Nyt onkin aika virallisesti kertoa mitä seuraavaksi tapahtuu mun elämässä sekavassa sellaisessa. ;) Jutusteltiin eilen Samulin kanssa ja kisatavoite siirtyy nyt kevääseen 2017, koska muuten saattaisi tulla liian kiire päästä kisakuntoon. Minä en siis ole lähdössä muuten vain kokeilemaan vaan haluan todellakin olla rautaisessa kunnossa ja sitä kuntoa en saavuttaisi syksylle 2016.

Stressaava ja huono elämä on jättänyt jälkensä. Lisäksi kuukauden totaalilepo liikunnasta ei hirveesti auttanut asiaa. Löysää on vyötärössä lisää ja etureisistä on hävinnyt lihaa! :/ Ei auta itku markkinoilla eteenpäin on mentävä ja asetettava uudet realistiset tavoitteet. Toisaalta harmittaa, mutta toisaalta tuntuu hiton hyvältä. Kerrankin osasin kuunnella itseäni, enkä tehnyt liian hätäistä päätöstä. Kuitenkin se on vain puoli vuotta lisää aikaa. Eihän se ole mitään. :)

Mä haluan tän kuvan tauluksi! :P
.Nyt mennään rauhallisesti eteenpäin kroppaa kuunnellen ja pikkuhiljaa tehoja lisäten. Kuukauden sisällä syömiset pitäis olla sillä tasolla millä ne parhaimmillaan oli eli hiilaria hiilaria lisää. :P

4.1.2016 mulla alkaa uusi soppari Fitfarmilla kisavalmennuksessa ja välidieetti kestoltaan noin kolme kuukautta. Tavoitteena tiputtaa rasvoja ja painoa n.7-10kg. Painolla ei siis niinkään väliä vaan sillä miltä näytän. Välidieetin jälkeen painon pitäis olla n.+7kg kisapainosta ja sitten alkaisi maltillinen offi ja lihaksenkasvatus, jotta kunto pysyisi mahdollisimman napakkana. Offin jälkeen luonnollisesti kisadieetti ja jos onnistun välitavoitteissa siitä ei tulisi mikään tappodieetti, koska saisin syödä aika reippaasti. :)))  Very nice! :P

Mulla on nyt tosi hyvä ja rauhallinen fiilis asian suhteen. Expon jälkeen joku "napsahti" ja jotenkin löysin taas sen sisäisen palon itsestäni miksi ja miten vien homman loppuun. Kyllä tästä kuulkaa vielä hyvä tulee eli nyt otetaan vielä pari kuukautta rennosti (ei liian rennosti), ladataan akkuja, laitetaan yksityiselämä kuntoon ja aletaan valmistautumaan koitokseen! ;)

-Ilona-

2 kommenttia:

 1. Nyt kuulostaa ihan suunnitelmalta!! :-)

  Tammikuussa sitten yhteiselle dieetille, itselle ei vielä selvää mitä sillä haetaan mutta ainakin painoa pois sen verran kun sitä on nyt takaisin tullut eli varmaankin 5-7kg yhteensä. :-)

  Murehditaan sitä sitten kun sen aika on, nyt tahkotaan biffiä!! :-)

  VastaaPoista
 2. Juurikin näin! :D Yritetään joulukuun loppupuolella ne yhteistreenit vetästä, niin samalla voidaan ottaa hiukan erilaiset kuntokuvat! :P

  Sit dieetin jälkeen taas uudestaan! ;) Pysyy motivaatio huipussaan!

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3