Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta. Tällä hetkellä opiskelen lisää ravitsemuksen psykologiasta.

perjantai 21. helmikuuta 2014

Eka viikko

Nyt on eka kunnon viikko takanapäin. Ruokavalion aloitin hieman aikaisemmin,mutta lasken aloituksen treenien aloituksesta. :) Viikko on ollut aika vuoristoratamainen ja olotilat vaihdelleet jopa tunnin välein.
Olen ollut ihan älyttömän pirteä lue. liian pirteä.  Nukkunut vain 6-7h yössä pätkittäin ja herännyt jopa 5.30 pirteenä. Veikkaan,että kortisolipitoisuus elimistössäni on noussut ja siksi kävi näin. Eli joskus ylipirteyden voi tulkita "hyvän draivin"piikkiin, mutta se onkin päinvastoin. Tein päätöksen,että jätän työviikolla aamulenkit pois ja teen aerobiset vaikka päivällä etten polta itseäni heti alkuun loppuun. Puoli vuotta on kuitenkin tooooodella pitkä aika joten syyttä suotta kiirehdin TAAS! ;)

Ruokaa saan syödä paljon, mutta kuitenkin ajoittain on todella kova nälkä. Mielitekoja ei ole pahemmin ollut paitsi eilen kaupassa. Kävelin pullahyllyn ohi ja haistoin ne saakelin pullat pussien läpi! :O Voi vitsi ku alko tehdä mieli korvapuustia! :P Onneksi mielihalu meni ohi..
Suolankäyttö on ollut ongelmallista. Mun täytyy syödä päivässä aikamoinen läjä ruususuolaa, koska ruuassa ei ole sitä ja liikun niin paljon. En ole oikein osannut jakaa sitä pitkin päivää mikä on kostautunut nesteiden kerääntymisenä, jalkojen kramppailuna ja jatkuvana janona. Parina viimeisenä päivänä olen saanut asian suhteen niskaotteen ja homma on parantunut huomattavasti. Nam! Suolavesi mun uus herkku! =) Opettelua vielä riittää syömisten suhteen, mutta uskon ja vannon toisen viikon olevan helpompi. Syömisistä en ole lipsunut, mutta ruokien ajoitus tuottaa välillä päänvaivaa.

Loppuviikosta aamuisin on ollut ihan hirveän raskas olo, hapokas suorastaan. Melkein kuin tulisi sairaaksi, mutta se on korjaantunut viimeistään lounasaikaan. Tänäänkin oli poskiontelot saakelin kipeät. :/ Söin lounaan ja söin paljon suolaa->olo helpottui.  Kropassa tapahtuu selvästi muutoksia ja adaptoitumista. Toivotaan, että aamut helpottavat mahdollisimman pian. Pistin viestiä Valkulle ja kaikki kokemani tuntemukset ovat normaaleja. Sain pari lisävinkkiä mitkä otin heti käyttöön ja lähden uudella innolla ensi viikkoa kohti.

Tänään oli eka kunnollinen ohjattu PT-treeni. Selkä-Hauis-Vatsa. Ostin remmit, jotta saan tuntumaa paremmin liikkeissä, koska puristusvoima on niin huono ja tiedättekö mitä!?  Olipahan treeni.  Mä olin ihan rikki ja hapoilla. Meinas jopa tulla huono olo. Ohjaaja Ville oli huippu ja sopii mulle täydellisesti. Pääsin tekemään pakkotoistojakin mitkä on lihaksen hermotukselle harvakseltaan tehtyinä tosi kehittäviä! :D
Loppuun vielä Hiittiä juoksumatolla ja tää tyttö oli finito! Viikon päästä tehdään toinen treeni. En malta odottaa.

Oikein hyvää viikonloppua ja tällä muidulla onkin huomenna luvassa tuplatreenipäivä. Aerobista ja jalka/peppuosastoa! :O

Helppo hymyillä treenin jälkeen! :)

-I-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3